Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці готують нове покоління Volkswagen Golf GTI

Перший Volkswagen Golf GTI був презентований ще у далекому 1976 році і відтоді його слава і успіх розлетілася по всьому світу мільонними тиражами. Влітку цього року автомобільний світ очікує на старт продажів 8-го покоління легендарного хетчбека зі спортивними амбіціями. Яким вийде нове покоління Golf GTI стало відомо нещодавно і деякі журналісти навіть встигли протестувати предсерійну версію топового хетчбека. Пропонуємо до Вашої уваги деякі факти про новий VW Golf GTI.

Познайомитись з Golf GTI 2020 модельного року нам випала нагода прямо на гоночному треку, розташованого поблизу міста Вольсбург, де в більшості випадків проходять випробування всіх нових моделей концерну VW Group. Проїхавши декілька кілометрів на новому Volkswagen Golf GTI ми відчули його класичні риси, ті самі відчуття коли на швидкості 250 км/год автомобіль впевнено тримає дорогу та при цьому дуже комфортний у керуванні. Презентований прототип має деякі недопрацювання по салону, які проявляються на поганих шляхах, але в цілому автомобіль приємно вражає їздовими характеристиками та комфортом. Заводські налаштування системи ESP та адаптивних амортизаторів в парі працюють на досягнення відчуття надійного шасі, здатного переварити величезну потужність від двигуна. З технічної точки зору, новачок буквально нашпиговано різноманітними датчиками та сенсорами, тому водію залишається лише пристосуватися до реаліїв сучасного спорткару.  

Зовнішність нового VW Golf GTI вирізняється агресивним переднім бампером з вмонтованими світлодіодними ліхтарями ближнього світла. Також було видозмінено радіаторну решітку та встановено 19-дюймові легкосплавні диски з спортивною гумою. Екстер҆ єр почав виглядати дорожче та стильніше і це головна перевага модифікації GTI над базовим хетчбеком.

Зі слів представників компанії Volkswagen при розробці Golf GTI багато уваги було приділено надійності вузлів та агрегатів автомобіля. Під капотом новачка встановлено модернізований 2-літровий бензиновий турбодвигун потужністю 242 к.с. Досить низька потужність по міркам классу, але німці вдало реалізували динамічні характеристики завдяки швидкій роботі роботизованої коробки перемикання швидкостей. Цей силовий агрегат скоріш за все буде додатково форсований для версії Golf RS, де виробник обіцяє як мінімум 300 к.с. та повний привід. В салоні зміни перш за все торкнулися оздоблення передніх сидінь та установкою спортивного керма. Поява в салонах дилерських центрів VW Golf GTI очікується на початку осені цього року. Приблизна вартість підігрітого хетчбека стартуватиме з позначки у 35 тисяч євро…

 

18.05.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці готують нове покоління Volkswagen Golf GTI

Політика конфіденційності